Ce este Indoor cycling ?

Baicu Cristian

Baicu Cristian Laurențiu: instructor de spinning | indoor cycling

Baicu Cristian Laurențiu este instructorul nostru de Spinning | Indoor cycling, cu experiență mare în domeniu și certificat în programul Shwinn Cycling.

Shwinn Cycling este un program de cycling conceput să reflecte tot ceea ce fac cicliștii profesioniști în aer liber, dar să reproducă acest sport într-un mediu motivant și în siguranța, în studioul de cycling.

Cristian:Cycling-ul în sală este ca o cursă nebună, în care ești nevoit să-ți storci toate puterile, pedalând în diferite poziții, pe ritmurile diferite ale muzicii dar care te fac să te simți excepțional!

 

Într-o oră poți pierde între 500-1000 de calorii!

Baicu Laurentiu Cristian

După o ora intensă de pedalat!

Mai popular ca oricând, acest sport este practicat de milioane de oameni și în ultima vreme a devenit un trend din ce în ce mai prezent în activitatea de fitness a marilor săli de sport.

.

Cristian: “Scopul nostru este sa obținem Endorfină și sănătate. Endorfina reduce intensitatea durerii și anxietatea, stimulează sistemul imunitar și intervine în procesul învățării. Sănătatea vine pe parcurs, prin muncă și determinare. În ora mea de cycling vei simiți ambiție, voință și recunoștință. Voința se regăsește în momentele de intensitate maximă a orei, recunoștința va veni în momentul în care vom obține împreună ceea ce ne propunem. Te aștept la ora mea pentru a te depăși!”

Laurentiu Cristian

 

De ce recomandăm acest sport?

  1. Reprezintă o alternativă ideală de antrenament în extrasezon, pentru cei care fac ciclism!
  2. Este un antrenament eficient de slăbire și tonifiere!
  3. Se realizează în grup și asistați de instructor, astfel motivarea și performanța creste!
  4. Nu pune presiune pe articulații, nu afectează sănătatea!
  5. Poate fi practicat de oricine, la orice vârstă!
  6. Este sănătos!

Unde poți practica acest sport în București? Click aici!

 

spinning

Bicicletă de spinning