Au început înscrierile pentru cursul de instructor aerobic fitness din 19 ianuarie 2019, locurile sunt limitate, înscrierile se fac doar luna aceasta.

Aveți posibilitatea de a urma singurul curs non-profit de antrenor de aerobic din Romania organizat de Asociația Succes în Educație și Sport care are ca scop principal dezvoltarea și promovarea sportului, în parteneriat cu Stay Fit Academy.

Un curs, două certificate:

1.Certificat de absolvire al cursului de intructor aerobic fitness cu recunoaștere națională și internațională!

2.Certificat de participare emis de Stay Fit Academy!

Condițiile de acces la cursul de antrenor de aerobic (instructor aerobic-fitness) sunt următoarele:

– pot participa la aceste cursuri toți cei care au absolvit învățământul liceal (12 clase – cu sau fără diplomă de bacalaureat) și au avizul medicului.

– cei care nu au absolvit 12 clase dar vor să urmeze acest curs, pot participa dar nu au posibilitatea de a susține examenul, implicit nu pot obține certificatul de absolvire cu recunoaștere internațională.

Costul cursului este de  2000 lei  990 lei ofertă specială valabilă luna aceasta cu posibilitatea de a plăti în rate în valoare de 200 lei! Prima rata la înscriere, restul până la data începerii cursului.

La finalul cursului se susține un examen în urma căruia obțineți certificatul cu recunoaștere internațională, pentru a participa la examen trebuie să achitați o taxă în valoare de 180 lei. Nu exista alte taxe!

Înscrierea: se poate realiza trimițând documentele prin email pe contact@asociatiasucces.ro sau la sediul asociației pe Bulevardul Chișinău, numărul 1, în incinta Complex Delfinului, Cercul Magic, sector 2, București, România.

Program de înscrieri: de luni până vineri între orele 10:00-16:00.

Informații speciale

Lectorii sunt profesioniști și au pregătirea necesară pentru a face din dumneavoastră viitori instructori de fitness de top.

Cursul este necesar atât pentru cei care doresc să profeseze în acest domeniu dar este util și pentru cei care fac sport dar doresc un plus de cunoștințe pe care să le aplice în timpul pregătirii sportive.

La finalul cursului de instructor aerobic fitness se susține un examen ce constă într-o probă scrisă și probă practică iar dupa absolvirea examenului se obține certificatul de absolvire cu recunoaștere națională și internațională.

De asemenea veți obține și un certificat de participare marca Stay Fit Academy.

BONUS! Pe durata cursului de aerobic, cursanții sunt încurajați să se pregătească și individual, accesând în mod gratuit toate activitățile centrelor Stay Fit.

Cursurile se desfasoara in centrele de fitness Stay Fit

Spatiul dedicat fitnesului si aerobicului dotat cu aparatura profesionala marca Tehnogym, Precor si Life Fitness ofera membrilor tot necesarul de echipamente pentru un antrenament total. Zona de Functional Training, amenajata cu pardoseala ce protejeaza articulatiile sportivilor, este astfel aranjata incat sa satisfaca nevoilor celor ca doresc un antrenament de functional training complet. Studiourile de aerobic vor gazdui peste 20 de tipuri de discipline pentru a oferi o gama cat mai larga de antrenament. Studioul de cycling a fost dotat cu biciclete Schwin pentru a satisface dorintele iubitorilor acestui sport. Vestiarele cu sauna uscata proprie sunt mai mult decat generoase, si ofera conditii de top membrilor nostri.