Aveți posibilitatea de a urma singurul curs non-profit din Romania organizat de Asociația Succes în Educație și Sport care are ca scop principal dezvoltarea și promovarea sportului, în parteneriat cu Stay Fit Academy.

Un curs, două certificate:

1.Certificat de absolvire al cursului de intructor aerobic fitness cu recunoaștere națională și internațională!

2.Certificat de participare emis de Stay Fit Academy!

Durata cursului este de 5 săptămâni  (cursul se organizează sâmbăta și duminica)

Condițiile de acces la curs sunt următoarele:

– pot participa la aceste cursuri toți cei care au absolvit învățământul liceal (12 clase – cu sau fără diplomă de bacalaureat) și au avizul medicului.

– cei care nu au absolvit 12 clase dar vor să urmeze acest curs, pot participa dar nu au posibilitatea de a susține examenul, implicit nu pot obține certificatul de absolvire cu recunoaștere internațională.

Înscrierea: se poate realiza trimițând documentele prin email pe contact@asociatiasucces.ro sau se poate face la sediul oricărui centru Stay Fit Gym (program: Luni – Vineri:  07:00 – 23:00 Sâmbăta:  09:00 – 22:00 Duminică:  10:00 – 20:00)

Cu copii de pe următoarele documente:

– act de identitate,

– certificat de naștere,

– certificat de căsătorie pentru persoanele care și-au schimbat numele,

– ultimul act de studiu (minim 12 clase absolvite cu sau fără diplomă de bacalaureat),

– adeverință medicală cu mențiunea apt pentru cursul de intructor aerobic fitness.

Telefon: 0771.430.955 (program de luni până vineri între orele 9:00-16:00)

Adresa asociatiei: Bulevardul Chișinău, numărul 1, în incinta Complex Delfinului, Cercul Magic, sector 2, București, România.

Cursurile se desfasoara in centrele de fitness Stay Fit

Spatiul dedicat fitnesului dotat cu aparatura profesionala marca Tehnogym, Precor si Life Fitness ofera membrilor tot necesarul de echipamente pentru un antrenament total. Zona de Functional Training, amenajata cu pardoseala ce protejeaza articulatiile sportivilor, este astfel aranjata incat sa satisfaca nevoilor celor ca doresc un antrenament de functional training complet. Studiourile de aerobic vor gazdui peste 20 de tipuri de discipline pentru a oferi o gama cat mai larga de antrenament. Studioul de cycling a fost dotat cu biciclete Schwin pentru a satisface dorintele iubitorilor acestui sport. Vestiarele cu sauna uscata proprie sunt mai mult decat generoase, si ofera conditii de top membrilor nostri.