Curs de specializare in domeniul farmaceutic – destinat atat elevilor / studentilor cat si absolventilor de scoli medicale.

Acest curs este gratuit pentru tinerii bucuresteni care au pana in 35 ani si nu au un loc de munca

Te invităm să te înscrii la cursul de TOXICOMANII, un curs de perfecționare în domeniul medico-farmaceutic, pe care îl organizăm GRATUIT pentru persoanele cu vârsta sub 35 de ani, fără loc de muncă, cu domiciliul în București.

Cursul va fi susținut de Lector univ. Dr. Farmacist primar Alice Piperea-Șianu – cadru didactic la Disciplina Toxicologie, în parteneriat cu Asociația Succes în Educație și Sport și Primăria Capitalei.

Cursul tratează aspecte de actualitate referitoare la subiectul toxicomaniilor, aducând în prim-plan profilul farmaco-toxicologic al unor substanțe active utilizate abuziv în mod frecvent la ora actuală

Contact:

Adresa: Bulevardul Chișinău, numărul 1, în incinta Complex Delfinului, Cercul Magic, etaj 1, sector 2.

Calendarul cursurilor:

6 noiembrie ora 10.00 – inscrierile sunt deschise

Durata: 5 saptamani / o zi pe saptamana

Suntem parteneri in cadrul proiectului București – orașul tinerilor activi pe piața muncii

Primăria Municipiului București prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București vine în ajutorul tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani prin adoptarea și aplicarea unor măsuri de prevenire, atenuare si înlăturare a efectelor factorilor de risc specifici de natură socio-profesională, precum și combaterea șomajului în rândul tinerilor.

Astfel, tinerii din Bucuresti care au domiciliul in Bucuresti de minim sase luni si care nu au un loc de munca pot urma acest curs  gratuit daca indeplinesc conditiile de acces.

Primul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa va inscrieti completand formularul din josul paginii care se va deschide urmand acest link http://ctmb.eu/?page_id=16882

Pasul doi este sa trimiteti actele necesare pentru inscriere pe contact@asociatiasucces.ro sa solicitati o factura care contine valoarea totala a serviciilor prestate, respectiv costul cursului, taxa de examinare si taxa de eliberare certificat.

Pasul trei, in cel mult cinci zile trebuie sa depuneti dosarul care contine copie de pe CI+acte de studii si stare civila, acordul GDPR, cererea de inscriere, angajamentul, declaratia de neincadrare in campul muncii si factura de la noi la sediul CTMB  din Șos. Ștefan cel Mare, nr. 38, sector 2, București, Biroul de Relații cu Publicul.

Nota bene: În cazul în care nu se vor depune documentele în original în intervalul de timp menţionat, dosarele vor deveni neeligibile.

Pasul patru, veti fi contactat de catre cei de la CTMB pentru primirea/ridicarea voucherului cu care veniti la sediul nostru sa achitati factura.

Pasul cinci, incepeti cursurile!