Dragi prieteni,

Facem înscrieri pentru cursurile de urgente medicale pediatrice.

Bonus! Inclus certificatul de absolvire și suportul de curs!

Costul cursului: luna aceasta este de doar  200  140 lei.

Calendarul cursurilor

4 mai ora 15.00 – Bucuresti – inscrierile sunt deschise!

25 mai ora 15.00 – Bucuresti – inscrierile sunt deschise!

Organizam acest curs la cerere pentru grupuri. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la telefon: 0771.430.955

Adresa de organizare a cursurilor:

Bucuresti – Bulevardul Chișinău, numărul 1, în incinta Complex Delfinului, Cercul Magic, etaj 1, sector 2.

Cursurile se pot realiza si la sediul beneficiarilor – companii, institutii, ONG-uri din judetele: Bucuresti-Ilfov, Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Constanta.

Atentie, locurile sunt limitate la fiecare grupa.

Informații speciale:

In cadrul acestui curs, participantul invata gestionarea teoretica si practica a situatiilor de maxima urgenta in pediatrie, invatatand conduitata de urgenta si administrarea medicatiei utilizata in pediatrie, de exemplu: socul anafilactic, insuficienta respiratorie acuta, convulsiile si multe altele!

Formular de înscriere online

Vă rugăm să completați cu atenție formularul, datele introduse aici vor fi folosite pentru completarea certificatului de absolvire al cursului.
Nume si prenume:*
Telefon:*
Doresc sa particip la curs in data de:*
Datele de facturare in cazul persoanelor juridice:

Sunt de acord cu următoarele condiții de înscriere:

• Sunt de acord ca în timpul cursului să se realizeze fotografii sau videoclipuri.
  • Retragerea și restituirea taxei de înscriere se poate face cel mult cu o zi înainte de susținerea cursului.
  • In cazul neprezentarii la curs in data stabilita, pentru participarea ulterioara la o alta sesiune de cursuri, trebuie achitata taxa din nou.
  • Sunt de acord sa primesc pe email oferte si informatii referitoare la cursurile organizate de Asociatia Succes in Educatie si Sport.

Modalitatea de plată:

prin transfer bancar în contul RO97RNCB0087150649360001 RON, deschis la BCR, beneficiar Asociația Succes în Educație și Sport (ASES).

în numerar, direct la casieriile oricărei sucursale BCR.

online cu cardul, prin intermediul euPlatesc.ro, pentru a accesa formularul de plată click aici!

Taxa se achită în termen de 3 zile de la data completării formularului de înscriere, pentru a confirma și rezerva înscrierea la curs.

Înscrierea la curs și rezervarea locului este confirmată automat în momentul în care se face plata.

Va mulțumim pentru încrederea acordată și vă așteptăm la curs!

Lectorul acestui curs: