Suntem parteneri in cadrul programului ”București – orașul tinerilor activi pe piața muncii”, toti tinerii cu varste intre 18 si 35 de ani, care sunt fara ocupatie si au domiciliul in Bucuresti de minim sase luni, in functie de studiile fiecaruia si de durata cursului ales, pot urma cursuri de instructor de fitness sau instructor de aeribic gratuit. Foarte important! Locurile sunt limitate!

Primul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa va inscrieti completand formularul din josul paginii care se va deschide urmand acest link http://ctmb.eu/proiecte/formular-online

Pasul doi este sa alegeti unul din cursurile de fitness sau de aerobic organizate de Asociatia Succes in Educatie si Sport, apoi sa veniti cu actele necesare pentru inscriere la sediul nostru – buletin, certificat de nastere, act studii (inclusiv cu adeverinta eliberata de Agentia Municipala de Ocupare a Fortei de Munca, din care reiese ca nu aveti loc de munca) si sa solicitati o factura care contine valoarea totala a serviciilor prestate, respectiv costul cursului, taxa de examinare si taxa de eliberare certificat.

Pasul trei, depuneti dosarul care contine copie de pe CI, acordul GDPR, cererea de inscriere, adeverinta de la AMOFM si factura de la noi la sediul CTMB  din Șos. Ștefan cel Mare, nr. 38, sector 2, București, Biroul de Relații cu Publicul.

Pasul patru, veti fi contactat de catre cei de la CTMB pentru primirea/ridicarea voucherului cu care veniti la sediul nostru sa achitati factura.

Pasul cinci, incepeti cursurile!

Pasul sase, sustineti examenul de absolvire si primiti un certificat recunoscut pe piata muncii in tara si in strainatate!

Pasul sapte, dupa finalizarea cursurilor, daca va angajati in domeniul in care ati urmat cursurile, primiti de la CTMB o subventie intre 900 si 2700 de lei. Mult succes!