Despre noi

Asociatia Succes in Educatie si Sport

Suntem un proiect educațional unic în România, dedicat aducerii unui plus de valoare la programele de formare profesională și îmbogățirii competențelor practice în domeniul medical. De la fondarea noastră în 2015, am lucrat cu pasiune și răbdare pentru a crea și oferi programe educaționale de înaltă calitate, concepute pentru a extinde cunoștințele și a dezvolta abilitățile profesionale ale celor care doresc să se perfecționeze.

Ne ghidăm după principiul fundamental al importanței domeniului medical în societate și, ca răspuns, ne-am propus să cultivăm excelența în educație prin programe și cursuri de top, realizate și predate de experți în domeniu.

Cursurile noastre medicale sunt meticulos structurate pentru a îmbunătăți și actualiza o gamă largă de tehnici și proceduri specifice, de la recoltarea de sânge intravenos și montarea unei branule, până la actualizarea protocolului de resuscitare și a manevrelor de prim ajutor.

Înființată inițial în București, asociația noastră a extins operațiunile și în Constanța, și rămâne deschisă la organizarea de cursuri în alte orașe, în funcție de cerințele și nevoile comunităților locale.

Din 2015 și până în prezent, mii de persoane au participat și s-au perfecționat prin intermediul cursurilor noastre. Misiunea noastră este de a aduce inovație în educație, de a susține dezvoltarea continuă a competențelor profesionale și de a cultiva excelența prin toate programele noastre. Măsurăm succesul nostru prin progresul pe care îl fac participanții noștri și prin contribuția noastră la îmbunătățirea domeniului medical.

Vă invităm să aflați mai multe despre noi și să vă înscrieți la unul dintre cursurile noastre pentru a vedea cum vă putem ajuta să vă îmbunătățiți competențele și să vă dezvoltați cariera în medicină.

Secvente video din cadrul cursurilor

Cursuri de prim ajutor

Cursuri de urgente medicale

Parteneri Camera de Comert Prahova

Cursuri pentru asistenti medicali

Cursuri de recoltare

Urgente medicale

error: Alert: Content is protected !!
Call Now Button