Dragi prieteni,

Au inceput inscrierile pentru acest workshop unicat.

Bonus! O sa primiti suportul de curs si certificatul de participare.

Costul cursului: luna aceasta este de doar  150 lei  130 lei.

Adresa asociației și locul de desfășurare a cursurilor din Bucureșți: Bulevardul Chișinău, numărul 1, în incinta Complex Delfinului, Cercul Magic, etaj 1, sector 2.

Calendarul cursurilor

Inscrierile sunt deschise pentru o noua grupa. In functie de inscrieri o sa fie stabilitata data de desfasurare a cursurilor. Cursul se organizeaza in Bucurest.

Organizam acest curs si la cerere, pentru grupuri, pentru detalii va rugam sa ne contactati la telefon: 0771.430.955

Alice Piperea - Doctor in Stiinte Farmaceutice

Alice Piperea – Doctor in Stiinte Farmaceutice

Informatii speciale:

• Seminarul este sustinut de Alice Piperea – Doctor in Stiinte Farmaceutice.
  • In cadrul seminarului se studiaza impactul substantelor folosite pentru sportivi cat si reactiile adverse.
  • Seminarul are rolul de a aduce un plus de cunostinte documentate stiintific.
  • Durata cursului este de o zi.
  • Cursul este recomandat pentru antrenori, sportivi si cadre medicale.

Modalitatea de plată:

prin transfer bancar în contul RO97RNCB0087150649360001 RON, deschis la BCR, beneficiar Asociația Succes în Educație și Sport (ASES).

în numerar, direct la casieriile oricărei sucursale BCR.

online cu cardul, prin intermediul euPlatesc.ro, pentru a accesa formularul de plată click aici!

Acest curs este unul amplu și complex, fără a fi exhaustiv, documentat științific din surse bibliografice de actualitate, dar prezentat pe întelesul publicului larg, în așa fel încât să te informăm corect despre substanțele utilizate în dopajul sportiv.

Cursul prezintă substanțele dopante și suplimentele sportive din mai multe perspective, atât din punct de vedere legislativ, cât și clinic și farmaco-toxicologic.

Cursul de față abordează următoarele subiecte:

-Distincția dintre medicament și supliment alimentar, relația dintre medicament și toxic.

-Riscurile achiziționării medicamentelor și suplimentelor alimentare din sursse neautorizate de pe Internet.

-Abuzul medicamentelor și a drogurilor de mare risc.

-Fenomenul de dopaj sportiv.

-Clasificarea substanțelor utilizate în dopajul sportiv, motivul utilizării acestora în cadrul dopajului sportiv și riscurile pe care cabuzul acestora le presupune.

-Clasificarea substanțelor de risc și mare risc asupra sănătății.

-Steroizii androgeni anabolizanți: definitie, clasificare, produse utilizate în dopaj, mecanisme de acțiune, efecte fiziologice, efectele androgenice, efectele virilizante, indicații reale, contraindicații, reacții adverse, moduri de consum în dopaj, căi de administrare, simptomatologia intoxicațiilor, potențialul dependogen, studii de caz.

-Stimulantele utilizate în dopajul sportiv: definiție, clasificare, mecanisme de acțiune, indicații reale, contraindicații, reacții adverse, potențial dependogen, simptomatologia intoxicațiilor.

-Suplimentele sportive (vitamine, minerale, aminoacizi): caracteristici, clasificare, surse alimentare, importanța lor în organism și efectul benefic în efort, dozele zilnice recomandate în cazul sportivilor, simptomatologia carențelor, cazuri în care este indicată administrarea de suplimente alimentare și cum se administrează acestea corect.

Formular de înscriere online

Vă rugăm să completați cu atenție formularul, dupa transmiterea informatiilor va rugam sa va verificati adresa de email (si in spam) pentru a primi informatiile despre curs.
Nume si prenume:*
Telefon:*
Doresc sa particip la curs in data de:*
Datele de facturare in cazul persoanelor juridice:

Sunt de acord cu următoarele condiții de înscriere:

• Sunt de acord ca în timpul cursului să se realizeze fotografii sau videoclipuri.
  • Retragerea și restituirea taxei de înscriere se poate face cel mult cu o zi înainte de susținerea cursului.
  • In cazul neprezentarii la curs in data stabilita, pentru participarea ulterioara la o alta sesiune de cursuri, trebuie achitata taxa din nou.
  • Sunt de acord sa primesc pe email oferte si informatii referitoare la cursurile organizate de Asociatia Succes in Educatie si Sport.
Taxa se achită în termen de 3 zile de la data completării formularului de înscriere, pentru a confirma și rezerva înscrierea la curs.