Avem permanent ocazia de a face alegeri constiente pentru a ne dezvalui adevaratul potential si a trai o viata in armonie.

Intrebarea este ce faci tu pentru asta?

Vrei sa-ti gestionezi mai bine emotiile si esti hotarat sa preiei controlul asupra vietii tale? Cauti solutii pe care le poti aplica in viata cotidiana in relatia cu tine, cu ceilalti, ori la locul de munca? Vrei instrumente ajutatoare pe care  sa le folosesti pe plan profesional? Atunci te afli la seminarul potrivit. Este unul interactiv:

• vei fi ghidat sa-ti constientizezi emotiile si sa te cunosti mai bine,
  • vei fi informat despre dinamica emotiilor si despre cum sa lucrezi cu ele,
  • vei primi recomandari din terapia florala Bach pentru a-ti gestiona starile emotionale negative,
  • vei practica exercitii pentru echilibrare si armonizare fizica, emotionala si mentala.

Calendarul cursurilor

Inscrierile sunt deschise pentru o noua grupa. In functie de inscrieri o sa fie stabilitata data de desfasurare a cursurilor.

Organizam acest curs si la cerere, pentru grupuri, pentru detalii va rugam sa ne contactati la telefon: 0771.430.955

BONUS – vei experimenta tehnici de vindecare energetice pe care le poti apoi aplica personal in viata ta.

Durata workshopului este de o zi.  (aproximativ 3 ore)

Workshopul este recomandat cadrelor medicale, psihologilor, sportivilor, cadrelor din invatamant, cat si persoanelor ce doresc sa-si gestioneze mai bine emotiile negative si sa scape de diverse frici.

Costul cursului este de  180 lei tarif special luna aceasta 120 lei!

Adresa asociației și locul de desfășurare a cursurilor din Bucureșți: Bulevardul Chișinău, numărul 1, în incinta Complex Delfinului, Cercul Magic, etaj 1, sector 2.

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de mai jos:

Nume si prenume:*
Telefon:*
Informatii suplimentare (daca este cazul)

Sunt de acord cu următoarele condiții de înscriere:

• Sunt de acord ca în timpul cursului să se realizeze fotografii sau videoclipuri.
  • Retragerea și restituirea taxei de înscriere se poate face cel mult cu o zi înainte de susținerea cursului.
  • In cazul neprezentarii la curs in data stabilita, pentru participarea ulterioara la o alta sesiune de cursuri, trebuie achitata taxa din nou.
  • Sunt de acord sa primesc pe email oferte si informatii referitoare la cursurile organizate de Asociatia Succes in Educatie si Sport.

Modalitatea de plata

1. prin transfer bancar în contul RO97RNCB0087150649360001 RON, deschis la BCR, beneficiar Asociația Succes în Educație și Sport (ASES).- CUI: 35304754
  2. în numerar, direct la casieriile oricărei sucursale BCR.
  3. online cu cardul, prin intermediul euPlatesc.ro, pentru a accesa formularul de plată click aici!

Despre Ileana Vlăduț

Activitatea Ilenei Vlăduț împletește atât latura de business, cât și pe cea de dezvoltare personală. A început să studieze tot ceea ce este legat de sfera interacțiunilor vindecătoare dintre Om, Pământ și Univers, cu elemente de astronomie, numerologie și feng shui, mergând apoi spre tratamentele pe baza plantelor medicinale și a produselor apicole. Au urmat aromaterapia, reflexoterapia, radionica, cromoterapia,  cristaloterapia. Este certificata ca practician de terapie florală Bach, Vindecare reconectiva, Reconectarea si Hipnoterapie pentru slabit. A participat la seminarii de Autovindecare prin Noua Medicină Germană și Tehnici de eliberare emotională. A studiat cărți de specialitate, participând la training-uri și experimentând tehnici precum Programarea neuro-lingvistica (NLP), Tehnici de eliberare emoțională (EFT),  metoda Silva, ThetaHealing și altele. A mai adăugat la „trusa de vindecare” pe care o folosește și lucrul cu Cheile genelor, energiile angelice, cele Huna, Reiki, Seichim, Shinki si All Love.

Emisiuni TV si radio cu Ileana Vlăduţ despre emoţii şi vindecare

Emisiune 6TV  despre Tipare mentale negative.

Emisune radio SMART FM  despre Tehnici, metode ce ne conduc mai aproape spre noi insine si spre vindecare.

Presa centrală, despre Ileana Vlăduţ:

LIBERTATEAhttps://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/exclusiv-incredibila-poveste-stranepoatei-lui-brancusi-ileana-vladut-vindecat-bolnavi-de-cancer-prin-terapii-energetice-1883972