Politica de Retur

Vă mulțumim pentru înregistrarea dumneavoastră la cursurile oferite de Asociația Succes. Pentru a asigura transparență și corectitudine în privința politicilor noastre de retur, vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații.

 1. Politica generală de retur:
  • În cazul în care doriți să vă retrageți de la cursurile noastre și să solicitați restituirea taxei de participare, vă rugăm să ne anunțați cu cel puțin 5 zile înainte de data programată pentru susținerea cursului.
  • Pentru a solicita un retur, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau telefon pentru a ne informa despre decizia dumneavoastră de retragere. Detaliile de contact pot fi găsite pe site-ul nostru web.
  • După verificarea și aprobarea solicitării dumneavoastră de retragere, vom iniția procesul de restituire a taxei de participare.
 2. Politica de retur după începerea cursului:
  • După începerea cursului, nu vom putea efectua restituiri ale taxei de participare.
  • Orice solicitare de retragere sau solicitare de retur depusă după începerea cursului va fi considerată ineligibilă pentru restituire.
 3. Procesul de restituire:
  • Dacă solicitați un retur în termenul specificat, vom procesa restituirea în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea solicitării.
  • Suma totală restituită va fi cea plătită inițial pentru curs, minus orice taxe de procesare sau costuri administrative aplicabile.
 4. Informații suplimentare:
  • Asociația Succes își rezervă dreptul de a anula sau reprograma un curs în cazul în care nu se întrunește un număr minim de participanți sau din alte motive întemeiate. În acest caz, veți avea opțiunea de a vă înregistra la o altă dată sau de a solicita restituirea completă a taxei de participare.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la politica noastră de retur, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta și a vă oferi toate informațiile necesare pentru a vă asigura că experiența dumneavoastră la cursurile noastre este una plăcută și eficientă.

error: Alert: Content is protected !!
Call Now Button