ANUNT! Cursurile in domeniu sportiv au fost sistate pe perioada starii de alerta.

Acest curs de instructor fitness (personal trainer) vă dă posibilitatea să lucrați legal ca și instructor de fitness, atât în România cât și in străinătate. Cursul de instructor fitness/personal trainer este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări.

Conditii de acces

– pot participa la aceste cursuri toți cei care au absolvit învățământul liceal (12 clase – cu sau fără diplomă de bacalaureat) și au avizul medicului. – cei care nu au absolvit 12 clase dar vor să urmeze acest curs, pot participa dar nu au posibilitatea de a susține examenul, implicit nu pot obține certificatul de absolvire cu recunoaștere internațională.

Acte necesare pentru inscriere

  1. act de identitate,
  2. certificat de naștere,
  3. certificat de căsătorie pentru persoanele care și-au schimbat numele,
  4. ultimul act de studiu (minim 12 clase absolvite cu sau fără diplomă de bacalaureat),
  5. adeverință medicală cu mențiunea apt pentru cursul de intructor de fitness.

Înscrierea: se poate realiza trimițând documentele prin email pe contact@asociatiasucces.ro – buletin, certificat de nastere, certificat de casatorie daca este cazul, ultimul act de studii (minim 12 clase)


Bonusuri

  • Pe durata cursului de instructor de fitness, cursanții sunt încurajați să se pregătească și individual, accesând în mod gratuit toate activitățile centrelor Stay Fit.
  • Curs de prim ajutor gratuit!
  • Promovare gratuita prin aparitii in reviste sportive online oferita de Succes Grup
error: Alert: Content is protected !!