Organizăm cursuri autorizate pentru ocupaţia de instructor de fitness Cod COR: 342302!

Aveți posibilitatea de a urma singurul curs non-profit din Romania organizat de Asociația Succes în Educație și Sport care are ca scop principal dezvoltarea și promovarea sportului, în parteneriat cu Stay Fit Gym.

Un curs, două certificate:

1.Certificat de absolvire al cursului de intructor de fitness cu recunoaștere națională și internațională!

2.Certificat de participare emis de Stay Fit Academy!

Acest curs vă dă posibilitatea să lucrați legal ca și instructor de fitness, atât în România cât și in străinătate.

Cursul este autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări.

Cursul se desfasoara la Stay Fit Gym Pantelimon.

Durata cursului este de  6 săptămâni  (cursul se organizează sâmbăta și duminica)

Data de începere a următorului curs: 30 martie 2019.

Condițiile de acces la curs sunt următoarele:

– pot participa la aceste cursuri toți cei care au absolvit învățământul liceal (12 clase – cu sau fără diplomă de bacalaureat) și au avizul medicului.

– cei care nu au absolvit 12 clase dar vor să urmeze acest curs, pot participa dar nu au posibilitatea de a susține examenul, implicit nu pot obține certificatul de absolvire cu recunoaștere internațională.

Costul cursului este de  1400 1170 lei ofertă specială valabilă luna aceasta cu posibilitatea de a plăti în rate în valoare de 200 lei, toate taxele fiind incluse! Prima rata la înscriere, restul până la data începerii cursului. Important! toti tinerii cu varste intre 18 si 35 de ani, care sunt someri indemnizati sau neindemnizati si au domiciliul in Bucuresti de minim sase luni, pot urma acest curs gratuit! Detalii pe: https://asociatiasucces.ro/curs-gratuit-de-instructor-de-fitness-sau-instructor-de-aerobic/

Înscrierea: se poate realiza trimițând documentele prin email pe contact@asociatiasucces.ro

Pentru a citit povesti de succes ale absolventilor cursurilor de instructor de fitness organizate de Asociatia Succes: click aici!

Pentru inscrierea la cursul de instructor de fitness sunt necesare urmatoarele documente:

– act de identitate,

– certificat de naștere,

– certificat de căsătorie pentru persoanele care și-au schimbat numele,

– ultimul act de studiu (minim 12 clase absolvite cu sau fără diplomă de bacalaureat),

– adeverință medicală cu mențiunea apt pentru cursul de intructor de fitness.

Adresa asociatiei: Bulevardul Chișinău, numărul 1, în incinta Complex Delfinului, Cercul Magic, sector 2, București, România.

Pentru a vedea poze din timpul cursurilor click aici!

Informații speciale

Lectorii sunt profesioniști și au pregătirea necesară pentru a face din dumneavoastră viitori instructori de fitness de top.

Cursul este necesar atât pentru cei care doresc să profeseze în acest domeniu dar este util și pentru cei care fac sport dar doresc un plus de cunoștințe pe care să le aplice în timpul pregătirii sportive.

La finalul cursului se susține un examen ce constă într-o probă scrisă și probă practică iar dupa absolvirea examenului se obține certificatul de absolvire cu recunoaștere națională și internațională.

De asemenea veți obține și un certificat de participare marca Stay Fit Academy.

BONUS! Pe durata cursului, cursanții sunt încurajați să se pregătească și individual, accesând în mod gratuit toate activitățile centrelor Stay Fit.

BONUS! Curs de prim ajutor gratuit!

Descrierea ocupaţiei
Instructorul de fitness îşi desfăşoară activitatea în spaţii/săli special amenajate şi dotate cu echipamente specifice.
Autorizatie curs instructor de fitness

Practicarea ocupaţiei Instructor de fitness presupune deţinerea unor competenţe referitoare la identificarea cerinţelor clienţilor, stabilirea tipurilor de programe de întreţinere corporală şi a tipurilor de exerciţii de fitness adecvate acestor cerinţe, precum şi la stabilirea necesarului de aparate şi accesorii în funcţie de tipurile de exerciţii de fitness ce urmează să fie efectuate de către clienţi, asigurând tot timpul funcţionalitatea aparatelor de fitness disponibile.
Pentru practicarea cu bune rezultate a ocupaţiei, instructorul de fitness are ca permanentă preocupare dezvoltarea pregătirii profesionale proprii, formarea unei „echipe“ cu clienţii şi cu colegii din cadrul sălii, în scopul de a lucra eficient, adoptând în mod permanent un stil de comunicare deschis, politicos şi constructiv, pe tot parcursul activităţilor specifice de instruire şi de monitorizare a clienţilor.
În desfăşurarea activităţii sale, instructorul de fitness utilizează un complex de echipamente specifice (aparatele şi accesoriile de fitness), cărora le asigură permanent funcţionalitatea (prin verificare şi întreţinere curentă), cu respectarea condiţiilor precizate în regulamentul intern al sălii. Responsabilitatea, rigurozitatea, operativitatea, capacitatea de comunicare, uşurinţa comunicării într-o limbă străină, discernământul, atenţia şi îndemânarea reprezintă câteva aptitudini absolut necesare practicării ocupaţiei instructor de fitness.

Competențele dobândite pe parcursul cursului sunt următoarele:

• Întreţinerea curentă a aparatelor de fitness
  • Organizarea activităţii cu clientul
  • Stabilirea programului de fitness
  • Instruirea clienţilor
  • Monitorizarea activităţii clienţilor

Stay Fit Academy pune la dispoziţie un centru de fitness dotat cu echipamente profesioniste!

Link-uri utile:

Stay Fit Academy – O noua scoala pentru instructorii de fitness

Cum poti deveni instructor de fitness in Romania?

Poze din timpul cursurilor!